We zijn verhuisd

14 juli 2025 - Lindfield, Australië

We zijn verhuisd naar Polarsteps. Het makkelijkst volg je ons via: https://www.polarsteps.com/riropverrevakantie

Voor nu nog even een kopietje via Reislogger.

3 op een rij!

NEDERLAND • 11 JUL 2025 • O- 24 °C

Na vlot inchecken en security check op

Schiphol, zitten we inmiddels in het vliegtuig. 3 op een rij...met Qatar vliegen we naar Doha, Qatar.

Het inflight system wordt inmiddels door

Rens ontdekt,

Op naar een mooie reis.

Doha

QATAR • 12 JUL 2025 •

38 °C

3 op een rij droeg bij aan comfortabele vlucht naar Doha. Daar voldoende stappen maken om bij transfer balie vouchers voor het hotel op te halen. We hadden nl een overstap van 9u.

Twee uur na de landing waren we in hotel Royal Riviera aan rand van de stad. Daar doken we direct de bedden in. Elke minuut slaap, liggend is meegenomen, haha.

Om 6u ging weer de wekker, uurtje later ri vliegveld.

Daar stelden we ons in op vlucht van 13 uur met 4 op een rij.

Lucky us, stoel nr 4 in onze rij in het midden bleef leeg.

Terwijl ik dit schrijf moeten we nog uur vliegen naar Sydney. Rond 6.15 am landen we.

En dan.....wakker blijven tot vanavond.

Lindfield

N.) AUSTRALIË • 13 JUL 2025 •

18 °C

Geen Border Patrol-praktijken voor ons bij aankomst in Sydney. De vooraf aangevraagde e-visa waren approved en 2 wkn niet op een boerderij geweest, was ook ok.

Bij de WH Smith regelde René een opal card voor t reizen met openbaar vervoer voor Rens, voor teenager-rates, zelf kunnen we onze bankpas gebruiken. En e-sims voor de bereikbaarheid. Met de Airlink-trein reisden we naar Central Station. Daar stapten we over voor Lindfeld. We passeerden de Harbour bridge en op rechts lag nog steeds t Opera House, haha.

Tamara haalde ons op op t station, erg fijn om haar weer te zien,

Onze missie was om wakker te blijven; tot 9pm, met dank aan de meiden en de rest de familie

die kwamen om bij te kletsen, lukte dat!

En t survival snoep pakket, haha.

Sydney

N AUSTRALIË • 14 JUL 2025 • Ö: 18 °C

Jetlag? Wakker worden met geluiden vd kookaburra ? Dan weet je dat je aan andere kant van de wereld bent, Heerlijk, na een goed nacht. Vandaag de stad in...een vliegtuig dat namen en hartjes in de lucht schrijft boven het Opera House, een blauwe lucht met zon, lopen over de Harbour Bridge, oude en nieuwe gebouwen, een grote LEGO store, zonder Sydney-sets, met koala... it was a lovely day

1. Carla Charleston:
    14 juli 2025
    Wat geweldig zeg, wat een trip, mijn oudste zoon zat ook in dat vliegtuig met vrouw en dochter 😊veel plezier met deze mooie reis , ik lees graag meer